Το ΔΕΗ e-bike festival επιστρέφει στις γειτονιές της Αθήνας

Το ΔΕΗ e-bike festival επιστρέφει αυτή την φορά στην Αθήνα, σε 4 διαφορετικούς Δήμους της Αττικής, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους πολίτες να δοκιμάσουν τα πλεονεκτήματα των ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση και να σκεφτούν πως το επόμενο… αυτοκίνητό τους, θα μπορούσε να είναι ένα ποδήλατο!

 

Να γνωρίσουν από κοντά και να ανακαλύψουν τις ευκολίες και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα, καλεί η ΔΕΗ τους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας.

Το ΔΕΗ e-bike Festival, που συνεχίζεται για 3η χρονιά, πραγματοποιείται σε 4 περιοχές της Αθήνας μέσα στο Νοέμβριο, ξεκινώντας από την Kηφισιά για να συνεχιστεί στο Παγκράτι κι έπειτα στην Πετρούπολη, στην Πλατεία Ηρώ στις 18 Νοεμβρίου και στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου στις 25 Νοεμβρίου.

Από κει… ποδηλατεί για το Γαλάτσι και το Άλσος Βεϊκου στις 3 Δεκεμβρίου, στην Ελευσίνα στις 10 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται για το 2023 στην Βούλα, στις 17 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα, το ΔΕΗ e-bike Festival, απευθύνεται σε όλους, δίνοντας τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμών σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Στόχος είναι οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τον τύπο ποδηλάτου που ταιριάζει περισσότερο στις δικές τους ανάγκες, κάνοντας πιο εύκολη, πιο πράσινη και βιώσιμη τη μετακίνησή τους στην πόλη ή επιλέγοντας έναν διαφορετικό τρόπο άσκησης και ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό παιχνίδι ταχύτητας με smart trainers, να αποκτήσουν την εμπειρία ασφαλούς μετακίνησης στην πόλη μέσα από μια μικρή βόλτα με ποδήλατο στην περιοχή υπό την καθοδήγηση εξιδεικευμένης ομάδας ποδηλατών, να λάβουν πολλά αναμνηστικά δώρα αλλά και να μπουν στην κλήρωση για ένα e-bike σε κάθε περιοχή.

Το ΔΕΗ e-bike festival, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΜΚΟ Πόλεις για Ποδήλατο, αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΔΕΗ στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την ενεργειακή μετάβαση με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εταιρεία, μέσα από μια σειρά δράσεων, υποστηρίζει στρατηγικά το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

 

πηγή: MBike.gr