Παιδικη χαρα ποδηλατου

Στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, η Οrient Bikes δημιουργεί μια «παιδική χαρά ποδηλάτου», για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών

Παιδική χαρά ποδηλάτου στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, η Οrient Bikes δημιουργεί μια «παιδική χαρά ποδηλάτου», για παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών.

Τα παιδιά επιλέγουν ένα από τα δεκάδες ποδήλατα που υπάρχουν διαθέσιμα προκειμένου να παίξουν και να απολαύσουν την χαρά του ποδηλάτου!

Εξειδικευμένοι εκπαιδευτές τα υποδέχονται και τα καθοδηγούν στην επιλογή του κατάλληλου για την ηλικία τους ποδηλάτου και τους απαντούν σε ερωτήσεις ή απορίες.

Τα ποδήλατα είναι όλα της ORIENT, χωρίς βοηθητικές, και, για τους πολύ μικρούς αναβάτες είναι διαθέσιμα ποδήλατα ισορροπίας.

Από το 1945 η εταιρεία Orient Bikes είναι από τις μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του ποδηλάτου.

Η δραστηριότητα της εταιρείας μας ξεκίνησε με την εισαγωγή ποδηλάτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ και την εμπορία αυτών σε ολόκληρη την Ελλάδα.Το 1987 ξεκίνησε συναρμολόγηση ποδηλάτων με έδρα τη Λάρισα.

Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, πλέον και με εξαγωγική δραστηριότητα, η οποία από την ίδρυση της μέχρι και σήμερα έχει κύριο στόχο της τη διαρκή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της και επεκτείνει τις δραστηριότητες της με σταθερά βήματα ανάπτυξης.

Η «Παιδική Χαρά» είναι ανοιχτή σε όλους, όλες τις ώρες του φεστιβάλ. Η διάρκεια παραμονής για κάθε παιδί – εάν υπάρχει ουρά αναμονής – είναι περίπου 20 λεπτά. Αν δεν υπάρχει αναμονή… ελεύθερη!