Ποιοι ειμαστε

Το MBike αποτελεί, από το 1999, τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα για το ποδήλατο στην Ελλάδα. Ξεκίνησε με το περιοδικό ποδηλάτου MBike και σήμερα διαθέτει portal για το ποδήλατο (mbike.gr), social media με Facebook, Instagram και You Tube καθώς και ένα αποκλειστικό site για γυναίκες και ποδήλατο (skirtride.gr). 

ATHENS BIKE FESTIVAL powered by ΔΕΗ: 12-14 Απριλίου 2024, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Το όραμά μας

Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια, με πρώτη διοργάνωση στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων για 8η συνεχή χρόνια.

Το 2018 διοργανώθηκε το Summer Bike Festival, στον Ιππόδρομο Αθηνών.

Το 2023, το Athens Bike Festival μπαίνει σε μια νέα εποχή. Μεταφέρεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, έναν σκεπαστό χώρο, στο κέντρο της Αθήνας (Πειραιώς και Ερμού) με εύκολη πρόσβαση με ΜΜΜ και ποδήλατο και ιδανικό για test rides!

MBike Events & Digital

Η MBike Events & Digital αποτελεί δημιούργημα του MBike – του πρώτου μηνιαίου περιοδικού ποδηλάτου στην Ελλάδα – και αναλαμβάνει τη διοργάνωση μεγάλων events για το ποδήλατο στην Ελλάδα με μεγαλύτερα από τα οποία το Athens Bike Festival, το Athens Bike Weekend ενώ έχει διοργανώσει και το Athens Criterium, έναν αγώνα χρονομέτρου στο κέντρο της Αθήνας, με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Συντάγματος.

 

Φόρμα Συμμετοχής

Παρακαλούμε στείλτε συμπληρωμένη την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα σας απαντήσει αμέσως