ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Είτε πρόκειται για τον γύρο του κόσμου ή για να γνωρίσεις τον προορισμό που έχεις επισκεφθεί, το ποδήλατο παραμένει το ιδανικό μέσο!

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Το απόλυτο όχημα μετακίνησης

Αποκλειστικά στο ABF o επίσημος χάρτης του EuroVelo 

Ο ανανεωμένος χάρτης του ΕuroVelo θα σας περιμένει στο περίπτερο του Cities for Cycling στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.

Μιλάμε για τον χάρτη που απεικονίζει ολόκληρο το ενιαίο ευρωπαϊκό ποδηλατικό δίκτυο και αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο του ταξιδιώτη ποδηλάτη.

Ο ολοκληρωμένος χάρτης που θα βρείτε στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ περιέχει 90.000 χιλιόμετρα ποδηλατικών διαδρομών σε όλη την Ευρώπη
και προτείνει 17 διαφορετικές διαδρομές, τα λεγόμενα EuroVelo routes. Γιατί τo EuroVelo ενώνει την Ευρώπη με το ποδήλατο!

Το EuroVelo είναι φέτος “επίσημος συνεργάτης του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ και φιλοξενείται σε ειδικό χώρο όπου μπορείτε να μάθετε όσα θα θέλατε να ξέρετε για τις τρεις διαδρομές EuroVelo που διασχίζουν την Ελλάδα αλλά και να αποκτήσετε τον επίσημο χάρτη του EuroVelo για τα ταξίδια σας!

Μπορεί να αποτελέσει το ποδήλατο τον ιδανικό τρόπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης σε μια χώρα που εξαρτάται από τον τουρισμό;

Πώς μπορεί να διευρυνθεί η τουριστική σεζόν και να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τις κοινωνίες; Οι απαντήσεις είναι απλούστερες απ’ όσο φαντάζεστε!