Τα νεα μοντελα του 2024

Οι νέες κυκλοφορίες από όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων, οι τάσεις και οι εξελίξεις της αγοράς. Δείτε τα ποδήλατα που ενσωματώνουν τις νέες τεχνολογίες και συνδυάζουν το χαμηλό βάρος με τις εντυπωσιακές επιδόσεις.

 ATHENS BIKE FESTIVAL 2024: 12-14 Απριλίου 2024

Όλα τα νέα μοντέλα για να τα γνωρίσετε

Στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ θα παρουσιαστούν μοντέλα απ’ όλες τις κατηγορίες: MTB, Road, City, Gravel, BMX αλλά και παιδικά. Ποδήλατα συμβατικά αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση, δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αγορά ποδηλάτου στην Ελλάδα αλλά και τις τάσεις για τα επόμενα χρόνια. Χάρη στον διαδραστικό χαρακτήρα του ABF powered by ΔΕΗ θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις τάσεις της ποδηλατικής αγοράς και να λύσετε κάθε απορία!

Στους χώρους του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ μπορείτε να γνωρίσετε τα νέα μοντέλα, να μάθετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές τους και, φυσικά, να επιλέξετε το επόμενο ποδήλατό σας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών.

Οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιρειών της ελληνικής αγοράς θα βρίσκονται εκεί για να σας καθοδηγήσουν στις επιλογές σας.

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Ποδήλατα, αξεσουάρ, εξοπλισμός, υπηρεσίες και όλος ο κόσμος του ποδηλάτου στο πρώτο και μοναδικό ποδηλατικό φεστιβάλ στην Ελλάδα! Τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο… θα σου φτάσουν;

Κάνεις ποδήλατο; Κάνε ποδήλατο!

Δεν αρκεί να το δεις. Θέλεις και να το δοκιμάσεις. Τώρα μπορείς! Νιώσε τις διαφορές, τις ευκολίες, τα χαρακτηριστικά και πέρνα τη μέρα σου… κάνοντας ποδήλατο!

Τεχνικά Εργαστήρια μόνο για σένα!

Τι θέλεις να μάθεις; Πες μας και θα το κάνουμε εργαστήριο, αποκλειστικά για σένα! Στείλε μας στο info@mbike.gr με θέμα “Εργαστήριο” τη δική σου ιδέα για ένα τεχνικό εργαστήριο και θα την κάνουμε πραγματικότητα. Οι 10 πιο ενδιαφέρουσες ιδέες θα κερδίσουν από ένα εκπληκτικό πολυεργαλείο!