Μαθηματα ποδηλατου

Τα παιδιά αγαπούν το ποδήλατο αλλά πρέπει από νωρίς να πάρουν τις σωστές βάσεις. Επειδή το ποδήλατο πρέπει και είναι διασκέδαση και όχι κάτι επικίνδυνο ή περίπλοκο.

ATHENS BIKE FESTIVAL 2024: Τα παιδιά κάνουν ποδήλατο! Συνέχεια!

Mαθαίνω αλλά και παίζω με το ποδήλατο!

Στο Athens Bike Festival, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν – εντελώς δωρεάν – σε ένα πρόγραμμα εκμάθησης ποδηλάτου, για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών που θα τους βοηθήσει να ξεφορτωθούν μια και καλή τις βοηθητικές – για όσα τις κουβαλάνε ακόμα – αλλά και να αποκτήσουν μεγαλύτερη εξοικείωση με το ποδήλατο τα μεγαλύτερα!
Η ομάδα των εκπαιδευτών του MBike, με μεγάλη εμπειρία διοργάνωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων, αναλαμβάνει να καθοδηγήσει παιδιά αλλά και γονείς στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου. Με τα δικά μας ποδήλατα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη χαρά του ποδηλάτου χωρίς βοηθητικές, μέσα από απλές τεχνικές και μια διασκεδαστική διαδικασία για όλους.

Το κάθε παιδί χρειάζεται το χρόνο του και έχει το δικό του χαρακτήρα.

Η διαδικασία εκμάθησης μπορεί να διαρκέσει από 15 έως 30 λεπτά και στη διάρκεια αυτού του διαστήματος, τα περισσότερα παιδιά είναι πλέον σε θέση να κάνουν ποδήλατο χωρίς βοηθητικές.

Ακόμα όμως και για εκείνα που χρειάζονται τον χρόνο τους, οι εκπαιδευτές μας δίνουν συμβουλές στους γονείς για να συνεχίσουν τη διαδικασία της εκμάθησης.